
تغذیه در ارتقاء کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماریهاری ها نقش بسزایی دارد
کارگاه تغذیه در طرح تحول سلامت با حضور معاون بهداشتی و معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ، جهت کارشناسان تغذیه شهرستان های تابعه استان در مرکز بهداشت استان هرمزگان برگزار شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از برگزاری کارگاه تغذیه در طرح تحول سلامت خبر داد و گفت : تغذیه جامعه محور به عنوان یک رویکرد علمی و نظام مند در بهبود سلامت عمومی؛ نقش بسزایی در ارتقا کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری ها ایفا می کند.
وی بیان کرد: شواهد نشان داده اند که توجه به جنبه های اجتماعی، فرهنگی واقتصادی در طراحی برنامه های تغذیه ای می تواند به کاهش شیوع بیماری های مزمن نظیر دیابت و بیماری های قلبی عروقی منجر شود.
دکتر میرزاده اعلام کرد : با شروع طرح تحول سلامت و استقرار کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، گام بزرگی در راستای ارتقای آگاهی تغذیه ای عموم مردم و ارزیابی وضعیت تغذیه ای جامعه برداشته شد.
رییس مرکز بهداشت استان با اشاره به اینکه نیمی از مرگ و میرها ناشی از بیماریهای های غیر واگیر است که دلیل بروز این بیماریها تغذیه های ناسالم می باشد اظهار داشت : باید به عادت های غلط مصرف غذایی دقت و بر تغذیه سالم و ورزش در میان اقشار مختلف تاکید کرد.
وی شناسایی مهمترین مشکلات تغذیه ای مردم منطقه و برنامه ریزی مداخلات موثر در جامعه، جلب همکاری سایر بخشهای مرتبط با غذا و تغذیه ، همکاری با واحدهای مرتبط با فعالیت های گروه تغذیه در راستای اجرای مداخلات بهبود تغذیه در جمعیت های تحت پوشش و آموزش و توانمند کردن کارکنان بهداشتی در انجام مراقبت ها و خدمات تغذیه ای را از مهمترین وظایف کارشناسان تغذیه مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت عنوان کرد.
وی با تاکید در حوزه سلامت گفت: هدف نهایی بهداشت تامین رضایتمندی مردم است، بنابراین یکی از مهمترین اولویتهای بهداشت، تحقق عدالت در سلامت است.
دراین کارگاه آموزشی ماهیت تغذیه جامعه محور واجزای آن و روش طراحی و مداخلات جامعه محور توسط مدرسین دکتر فرخنده رزمپور و دکتر ناهید رمضانی و تدوین برنامه عملیاتی توسط مهندس سینا سمیعی ارایه شد.
دراین کارگاه آموزشی مسوول گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی به همراه کارشناسان ستادی این واحد حضور داشتند.
- بازدید: 50